Kartepe yolları asfaltlanıyor

Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile daha şık ve güvenli hale getiriliyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ba...

Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile daha şık ve güvenli hale getiriliyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ArslanbeyMahallesi Sabit Sokak’ta da asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Kartepe Belediyesi, “Yeni Bir KartepeYolunda”ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için “Şimdi KartepeZamanı” sloganıyla çalışmalarını yaz ayları ile birlikte ivme kazandırdı.Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleralt yapı sorunu olmayan güzergahlardaulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarının bir ayağını da Arslanbey Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Ekipler Sabit Sokak üzerinde 1100 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 1550 ton asfalt sererek ulaşıma açtı.Başkan Üzülmez, “Alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki çalışmalarla ilçenin ulaşımını rahatlatacak yolları Kartepe halkına kazandırmaya devam ediyoruz.  İlçenin imajına katkı sağlayacak yol düzenleme çalışmalarımız yaz ayları ile hız kazandı. Modern ve planlı kentleşme gereği olan ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.

20 Ağu 2016 - 11:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.