AK Gençler’den İl Jandarma'ya ziyaret

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır, il ve ilçe yönetimleri ile beraber İl Jandarma Komutanlığı’ndaki askerleri ziyaret edip başsağlığı diledi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetimi polis ve askere moral ziyaretlerine devam ediyor. İzmit merkezde bulunan il jandarma komutanlığını ziyaret eden Kahraman, “AK Parti Gençlik Kolları olarak Güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Her koldan, ülkemizin dirliğine, bütünlüğüne karşı şer odakları yine iş başında, Bütünlüğümüzü bozmaya, gücümüzü kırmaya çalışıyorlar. Biz biliyoruz ki onlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Hiçbir zaman başaramayacaklar. Bizler güvenlik güçlerimiz ile birlikte askeriyle, polisiyle tek vücut olup onların karşında duracağız’’ dedi.

TÜRK BAYRAĞI VE KURAN-I KERİM HEDİYE ETTİ

Kahraman askerlerle uzun süre sohbet etti. Askerlere başsağlığı diledikten sonra, Türk bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti. Her zaman Polisin ve Askerin yanında olduklarını ifade eden Kahraman, ‘’Ülkemizin birliğine, dirliğine ve istikrarına yönelik terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, alçakça saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

21 Ara 2016 - 11:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.