Tadilat için geldiler, mağazayı soydular!

İzmit'te bulunan bir AVM'nin giyim mağazasından 100 bin TL'lik kıyafet çalan hırsızlar yakalandı

Olay 19-20 Mayıs tarihleri arasında İzmit'te bulunan bir AVM’de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, AVM içerisinde bir mağazaya tadilat için gelen kartonpiyerciler, kaldıkları süre içerisinde çevre kontrolü yaptıktan sonra uzaklaştılar. Daha sonra tadilat için kullandıkları araçla geldikten sonra AVM içerisinde bulunan giyim mağazasının depo kapısını zorlayarak içeriye girdiler.

YETKİLİLER ŞOK YAŞADI

Yaklaşık değeri 100 bin TL olan kıyafetleri çalıp, araca yükleyen şüpheliler kayıplara karıştı. Mağaza yetkilileri, sabah saatlerinde geldiklerinde eksik malların olduğunu fark edince durumu polis ekiplerini arayarak bildirdi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri MOBESE, kamera ve PTS kayıtlarını inceledikleri sırada şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan çalışma ile olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen Ç.S ve H.K isimli şahıslar İstanbul Bahçelievler ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

2 ADET KAYDI VAR

Şüphelilerin emniyette yapılan sorgulamalarında suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi. Ayrıca çaldıkları malları 22 bin TL'ye İstanbul'da sattıkları ve parayı bölüştükleri tespit edildi. İfadeleri tamamlanan iki şahıs Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Ç.S'nin kasten yaralamadan 2 adet, H.K'nın ise kumar ve göçmen kaçakçılığından 2 adet kaydı olduğu belirlendi.

19 Haz 2019 - 15:37 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.