Tapusunu alan Eroğlu'na ziyaret

Tapusunu alan Eroğlu'na ziyaret

Gebze Beylikbağı bölgesinde 35 yıldır tapusunu almak için mücadele eden vatandaşlar mutlu sona ulaştı. 33 yıldır Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak Türkiye'nin birçok noktasında proje üreten ve on binlerce insanın tapu problemini çözen Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, başvuru süreçlerini tamamlayarak ilk tapuyu alan Mehmet Eroğlu'nu evinde ziyaret etti. Tapusunu alan Mehmet Eroğlu ziyarette yaptığı açıklamada, "35 yıldır tapu almak için uğraşıyoruz. Daha önce başvurularımı ve ödenmesi gereken ücreti yatırmış, yıllardır tapumu almak için bekliyordum. Çok şükür tapumuzu aldık. Duyanlar gelip soruyorlar, ilk önce inanmak istemiyorlar. Gidin başvurunuzu yapın ben tapumu aldım diyorum. Çok mutluyuz" dedi.

10 Mar 2019 - 13:42 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.