‘Tüm belediyeleri tekrar kazanacağız’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Gölcük Kongre Sarayı’nda 99. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıya katılarak söz alan Eryarsoy, “Tüm belediyeleri tekrar kazanacağız” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, önceki akşam 99. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nı, yoğun katılımla Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İl Yöneticileri, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, AK Parti Belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

‘BÜYÜK BİR LİDERLE AYNI YOLU YÜRÜYORUZ’

Gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak sözü alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Rabbime hep şükrediyorum ki hem sizlerle bu yolu yürümeyi nasip etmiş hem de kimseye nasip olmayacak bir liderle yol arkadaşlığını bizlere nasip etmiş. Dünyaya bir tokat gibi, herkesin gözünün içine baka baka dünya beşten büyüktür diyen bir liderin yol arkadaşı olmak, herkese nasip olmaz. Gölcük’ün 50 mahallesi ve 1200 sokağı var. Her birinde sizin iziniz var. Önümüzdeki süreçte inşallah bugüne kadar 13 seçimde nasıl tarih yazdıysak biz yeniden 31 Mart akşamı tarih yazacağız. Şu anda bazı kişiler ellerini ovuşturuyor olabilirler. Bazıları pozisyondan vazife çıkarmak isteyebilir. Onlar avucunu yalayacak. Birliğimizi bozmaya çalışanlar, hayal kırıklığına uğrayacak” dedi.

‘GÖLCÜK’TE ÇÖP SORUNU YOK’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Mahallelerden gelen önemli bir husus var. Çöp ve kirlilik sorunu hakkında bazı gerçekleri sizlere aktarmak istiyorum. Bu süreci başarı ile atlatabilmek amacıyla samimi desteğe ihtiyaç var. Değerli Cumhurbaşkanımızın değerli eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı sıfır atık projesi var. Biz de bu projenin ortaklarındanız. Bu konuda sizlere bilgiler aktaracağım. Kağıt, cam, plastik ve metal eşyaları ayrıştırarak çöpe gitmemesine çalışıyoruz. Var olan sıkıntıyı böylece ortadan kaldıracağız ve ekonomiye de katkı sunacağız. Evsel atıklarla ilgili olarak günlük 140 ton çöp alıyoruz. Böyle bir şehirde çöp sorunundan bahsedebilir miyiz? Çöp sorunu varsa çöp dağları oluşması, salgın hastalıkların olması gerekir. Gölcük’te böyle bir sorun yok. Bunu bu şekilde bilerek algı oluşturmaya çalışanlara karşı mücadele edeceğiz. Aylık olarak 4 bin 200 ton evsel çöp, her gün toplanıyor. Buna ilaveten dört çöp taksi, iki motosikletli çöp aracını uygulamaya koyduk. Gördüğünüz sorunu alo atık hattına bildirin. Bunun yanında, yer altı çöp konteynırları koymaya başladık. 40’ın üzerindeyiz, her ay üç dört tane daha koymaya devam edeceğiz. Duyarsız kişilerin kirlilik oluşturduğunu da gördük. Bir kirlilik var, bunu inkar etmiyoruz ama nedenlerini samimi şekilde irdelemeliyiz” dedi.

‘KADINLAR AİLEMİZİN, ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN GELECEĞİDİR’

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, “Öncelikle 99. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantımıza hoş geldiniz. Kadın rahmettir. Kadınlarımız, rahmetin merhametin sembolüdür. Kadınlar ailemizin, ülkemizin, milletimizin geleceğidir. Hayatın her alanında başarılarını ispatlayan kadınlarımız, siyasette de bu başarılarını herkese, her kesime ispatlamış durumdadır. Ülkemizin gündeminde alınan her karar, öncelikle biz kadınları etkiliyor. Bundan dolayı, ailemizin, ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin geleceği için bizler, Kadın Kolları Yöneticileri ve üyeleri olarak kapı kapı dolaşmak, çalışmak, zorundayız” dedi.

‘İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ’

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Allah’a şükürler olsun ki seçimlerden her zaman alnımızın akıyla çıktık. Büyük davamıza yaptığınız katkılardan ötürü her birinize teşekkür ediyor, bu yolu bizlerle birlikte yürümenizden ötürü her birinize saygılar sunuyoruz. 3 Kasım 2002 günü yapılan seçimlerde ülkemizin rotasını, partimize destek veren milletimiz çizmiştir. O gün yaşadığımız heyecanı bugün halen yaşıyoruz. Bizler, ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Benim bu heyecanı unutmam mümkün değil. Sizler de bu heyecanınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Partimizin kuruluşundan bu yana sürdürdüğümüz istikrarı, halen sürdürüyoruz. İlimizde tüm belediyeleri biz kazanmıştık. Bu zaferi yine tekrarlayacağımızdan hiçbir şüphem yok” dedi.

‘HALKIMIZ BİZLERE, PARTİMİZE GÜVENİYOR’

Eryarsoy, “Şimdi biz yolun başındayız. Önümüzdeki çok önemli olan mahalli seçimler var. Partimiz, 24 Haziran seçimlerinden ders alıp 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlerde zaferi tekrar, daha güçlü bir şekilde kazanacaktır. Bizler bunun için çok çalışacağız. Sizler de çalışacaksınız. Geldiğimiz yeri unutmayacağız. Yerel seçimlerde bizim sizden beklentimiz, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın elini sıkmanız, sorunlarını dinlemeniz, sıkıntılarına çözüm olacağımızı göstermenizdir. Halkımızın dertlerini dinleyerek sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Cumhurbaşkanımız, Partimiz Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bizim gönüllere girmemiz lazım. Yerel seçimlerdeki sloganımız, ‘Önce millet, önce memleket’tir. Hedefimiz, bu seçimlerde alacağımız en yüksek oyu almaktır. Çıtayı yüksek tutmamız lazım. Halkımız bizlere, partimize güveniyor. Bizler de bu güveni hiç sarsmadık. Gölcük’te Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, 15 yıldan bu yana elinden gelen tüm çabayı gösterdi. Bundan sonraki hedefimiz, Gölcük’te tekrardan belediyeyi kazanmak olacaktır. Süreç henüz başlamadı. Bununla ilgili süreci Genel Merkezimiz belirleyecektir. AK Parti’de makamlar değil, halka hizmet önemlidir” dedi.

‘YEREL SEÇİMLERDE HERKES YOLUNA DEVAM EDECEK’

Eryarsoy, “Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Ailemizi diğer ailelerden farklı kılan, partimize verdiğimiz yoğun emektir. Bizim partimizde, siyasetimizde küslüğe, dargınlığa yer yok. Bizim tüm hedefimiz, Türkiye’nin gücüne güç katmaktır. Belirlenecek adayımızın arkasında olacağız, tek yumruk olacağız. Gündemde olan üç konuya değinmek istiyorum. Af bekleyen ailelerimiz var. Ama bu konunun bir de öbür yüzü bulunmakta. Af bekleyenler var ama canı yanan ailelerimiz de var. Her biri kader mahkumu değil. Vatandaşlarımıza karşı suç işleyen kişiler varken biz halkımızın yüzüne nasıl bakacağız? Bir başka konumuz da andımız. Milletimizin bu tür konularla meşgul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Milletimizin en büyük andı İstiklal Marşı’dır. Son olarak Cumhur İttifakı’na değinelim. İttifak devam ediyor ama yerel seçimlerde herkes yoluna devam edecek. Bizler seçmenimize, halkımıza, teşkilatımıza güveniyoruz. 31 Mart günü zaferimizi kutlayacağımızdan eminiz. Heyecanını asla kaybetmeyen Gölcük halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

25 Eki 2018 - 13:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.