Türk Sanat Müziği Konseri büyüledi

İzmit Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu yılın ilk konserini verdi. Konsere katılan sanatseverler gecenin sonunda adeta mest oldu

Türk Sanat Müziği Konseri büyüledi
Türk Sanat Müziği Konseri büyüledi
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yılın ilk konserini verdi. Şef Erbil Aydın yönetimindeki İzmit Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki konseri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Salonun hınca hınç dolduğu konsere İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, belediye meclis üyesi adayları ve STK temsilcileri katıldı.

28 ESER SESLENDİRİLDİ

Şef Erbil Aydın yönetiminde ve 60 kişiden oluşan İzmit Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 28 eser seslendirdi. Yaklaşık 3 saat boyunca süren konsere katılan sanatseverler müzik ziyafetiyle birlikte adeta mest oldu.

SANAT DOSTU BİR BELEDİYE

7 den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan konser için Türk Sanat Müziği Korosu'na teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyesi olarak sanat çalışmalarına ağırlık veren, sanat dostu bir belediyeyiz. Artık İzmit'in sanayi kenti imajının yanı sıra sanat ve turizm kenti imajının da olduğuna inanıyoruz” dedi.

‘EN BÜYÜK GAYEMİZ’

Sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını ifade eden başkan Doğan, “İzmit’in her köşesine sanatı yaymak, vatandaşlarımızın sanatla iç içe olmasını sağlamak en büyük gayemizdir. Belediyemizin destekleriyle kurulan koroların konserlerine gösterilen yoğun ilgi ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesidir. Bu koromuza katılan ve birbirinden güzel eserleri seslendiren ekibimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘SEVGİYLE KALIN, SANATLA KALIN, HOŞÇAKALIN’

İzmit’teki sanat çalışmalarının artarak devam edeceğini de belirten Doğan “belediye başkanı olarak gerçekleştirdiğimiz bu son konserimiz benim içinde büyük anlam taşıyor. Ama benim gönlüm çok rahat. Benden sonra da en bizim kadar sanatı ve sanatçıları seven ve önemseyen arkadaşımız Sibel Gönül ile bu projelerimiz artarak devam edecek. Sevgiyle kalın, müzikle kalın, hoşçakalın” diyerek salonu dolduran tüm sanatseverleri selamladı.

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Koro şefi Erbil Aydın ise, “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan Bey’in İzmit için yaptığı çalışmaları hepimiz biliyoruz. 10 yıldır sanata verdiği önemi de biliyoruz. Buradan kendisine sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Konsere katılan sanatseverler müzik ziyafetiyle birlikte adeta mest oldu.

Doğan, konser sonrası koro üyelerine çiçek takdim etti.

26 Şub 2019 - 11:12 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.