‘Ülkücüyü silahla tehdit güldürücüdür’

MHP İzmit Meclis üyesi İlker Kazan’a yapılan saldırı hakkında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Ülkücüyü silahla tehdit güldürücüdür" dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmeler de bulundu. İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ünlü, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili teşkilat olarak Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım için İstanbul’da saha çalışmaları yaptıklarını belirtti. Ünlü, pazar günü Maltepe bölgesinde 27 meclis üyesi, 24 görevli avukatı, yöneticilerle, il başkanı 60 okulda sandık sorumluluğu yapacaklarını söyledi.

‘SANCAKLI’YI KİMSEYE YIPRATTIRMAYIZ’

Kocaelispor yönetimi ile ilgili konuşan Ünlü, “Kocaelispor yönetimi değişti. Yeni seçilen Hüseyin Üzülmez ve ekibine teşekkür ediyoruz. Her kongre sürecinde damak tadı veren Saffet Sancaklı’nın borcu var gibi gösterilmesi MHP’yi üzmüştür. Saffet Sancaklı’nın borçlu olarak gösterilmesi eski yönetimin zafiyetidir. Saffet Sancaklı’nın Kocaelispor’a verdiği destek biliniyor. Ben Kocaelispor yöneticilerinden bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmasını bekliyorum. Saffet Sancaklı, spor adamıdır ve bir markadır. Saffet Sancaklı’yı kimseye yıpratmayız” ifadelerini kullandı.

‘BUNLAR MHP’Yİ KAMÇILAYAN HAREKETLER’

Ünlü, “İzmit Belediyesi Meclis üyemiz Mehmet İlker Kazan’ın İzmit meclisinde İstanbul’a kalkan otobüslerle ilgili verdiği önerge sonrasında çekiçle saldırı yapıp ve silahla ateş edilmesini Valilik ve emniyet araştırmakta. Biz bu olayı kınıyoruz. Biz ülkücüye mermi atmak korkutmaz sadece güldürür. Bu tür hareketler MHP’yi kamçılayan hareketlerdir. CHP’ye yıllardır yapamadığı muhalefetin nasıl yapıldığını göstereceğiz” diye konuştu.

‘CUMHUR İTTİFAKI’NA 6 AY ZAMAN’

Tribünlere oynayıp çizmeleri giyip sahada dolaşmakla olmaz, kimseyi kandıramazsınız diyerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e göndermede bulunan Ünlü, “İzmit’te büyük problemler var. İzmit esnafında sorunlar var. Öyle tribünde siyaset yapanlar bir yere varamaz. Evet biz MHP olarak Cumhur İttifakı’nın ve CHP’nin başkanlarına 6 ay zaman tanıyoruz. Bu saldırının meclisteki kavgadan sonra olmasını biz kınıyoruz” şeklinde konuştu

‘YILDIRIM BÜYÜK OYLA ALACAK’

Geçtiğimiz gün Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun gerçekleştirdiği tarihi ortak yayını değerlendiren Ünlü, “Bu programda herkesin atladığı bir şey var. Binali Yıldırım Şeref Madalyası almış birisidir. Biz Şeref Madalyası alan birine mi yoksa Yunanlıların methiye düzdüğü adaya mı oy vereceğiz? Vatandaş, arkasında PKK’nın olduğu bir insana değil, arkasında milletin olduğu adaya oy verecek. Ve büyük bir oy ile Binali Yıldırım seçimi kazanacak. Her şey daha güzel olacak” dedi. n Kerim ÇELİK

17 Haz 2019 - 16:14 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.