Ünlü: Dosyayı genel merkeze ileteceğiz

Ünlü, kamyon şoförleriye buluştuğu toplantıda dijital takograf uygulamasıyla ilgili Takograf olayıyla birlikte gündem değişti. Sizin bize verdiğiniz bilgilerle birlikte hazırladığımız dosyayı MHP grup toplantısında genel merkezimize ileteceğiz" dedi

Ünlü: Dosyayı genel merkeze ileteceğiz
Ünlü: Dosyayı genel merkeze ileteceğiz
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi,Sky Fall Kafe'de S.S. Kocaeli Marmara Karayolu Taşıma Kooperatifleri Birliği Başkanı Hakan Zorlu, yönetimi, birliğe bağlı kooperatif başkanları ve kamyon şoförleri ile bir araya geldi. Son zamanlarda gündemde olan ve kamyon şoförleri tarafından tepkiye sebep olan dijital takograf uygulaması hakkında bilgiler alan Aydın Ünlü, hazırladıkları dosyayı MHP grup toplantısında genel merkeze ileteceklerini belirtti.

‘YENİDEN GÜNDEM DEĞİŞTİ’

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Uzun zamandır MHP Kocaeli olarak kooperatif başkanları ve şoför esnaflarımıza bu araya geliyoruz. Otoyol ücretleri ile ilgili raporunu şu hazırlayarak belli bir seviyeye gelmiştik. Bu takograf olayıyla birlikte yeniden gündem değişti. Sizin bize verdiğiniz bilgilerle birlikte hazırladığımız dosyayı yarın (salı) MHP grup toplantısında genel merkezimize ileteceğiz” açıklamasında bulundu.

‘YOLLARIN TRAFİK DENETÇİLERİ’

“15 Temmuz’da kamyonların tankların önüne süren sokakları kapatan kamyon şoförlerimizi biliyoruz” diyen Ünlü, “Biz Cumhur İttifakı’na inanıyoruz. Bu problemin çözümü için elimizden geleni yapacağız. Kamyon şoförleri yolların trafik denetçileridir. Uzun yolda kamyon şoförünün arkasından giden yolunu kaybetmez, nerede kasis vardir nerede viraj vardır bilir. Bu açıdan biz kamyon şoförü arkadaşlarımıza destek olmak adına elimizden ne geliyorsa yapacak ve daha önce belirttiğim gibi yarın hazırladığımız dosyayı genel merkezimize ileteceğiz" ifadelerini kullandı. Kerim ÇELİK

13 Oca 2020 - 13:23 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.