Vanlılar kahvaltıda buluştu

Kocaeli Vanlılar Derneği, üyelerini dernek binasındaki kahvaltıda ağırladı

İlimizin aktif derneklerinden olan Kocaeli Vanlılar Derneği, üyeleriyle kahvaltı programında buluştu. Kahvaltıya Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Fırat Güler’in yanı sıra Başkan Vekili Orhan Çelikhası, Denetleme Başkanı Enis Temel, Başkan Yardımcıları Umut Lokman Acar, Hüseyin Öztekin, Menduh Acar, Ahmet Çeliker, Mehmet Nesim Çelikhası, Timur Göğerçin, Mehmet Aksu, Bayram Türkoğlu, Halis Karaboğa, Ümit Yıldız ve Zeydi Anter, Adnan Sönmez, Hüsnü Göğercin, önceki dönem Başkanı Murat Göğercin ve dernek üyeler katıldı. Kahvaltıda Van’ın yöresel ikramlarından tereyağı, bal, otlu peynir, cacık, murtağa, gıncırok, kade çöreği, arhavik, karisek, tandır ekmeği sunuldu.

‘DERNEĞİMİZE BEKLİYORUZ’

Geçtiğimiz Cuma günü merkez üssü Elazığ olan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için kahvaltı öncesi birer Fatiha suresi okundu. Ardından konuşan Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Fırat Güler, “Tek bir amacımız var Vanlıların Kocaeli’de gücünü göstermek. Vanlıların Kocaeli’de birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermek istiyoruz. Van’ı bütün Kocaeli’ye tanıtmak için mücadele veriyoruz. Derneğimiz her daim açıktır, bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz. Lütfen derneğimize gelin gidin. Sizlere hizmet etmek için bekliyoruz. Yerimiz açık. Cadde üzerindeyiz. Ferah bir yerdeyiz. Hemşehrilerimizin sorunlarına dertlerine çözüm bulabilmek, iyi günden kötü günde yanlarında olmak istiyoruz. Bu devamlılığın sağlanması için manevi olarak desteğinizi görmek istiyoruz. Kahvaltıya katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Ayşe AYDIN

26 Oca 2020 - 18:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.