Vicdansız sürücü çarpıp kaçtı!

Kandıra'da plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir aracın çarptığı motosikletteki iki kişi yaralandı. Araç sürücüsü olay yerinden kaçarken yaralılar hastanede tedavi altına alındı

Alınan bilgilere göre 2 Ağustos Cuma gecesi saat 02:30 sularında Kandıra’dan İzmit yönünde seyir halinde olan Emral Canlı idaresindeki motosiklet, Çubuklu mevkisinde arkasından gelen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir aracın çarpması sonucu yola savruldu. Çarpmanın etkisiyle sürücü Canlı ve arkasındaki arkadaşı Ferit Yaman (17) yaralandı. Motosiklete çarpan sürücü hızla olay yerinden kaçarken kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kazada şans eseri hafif yaralanan sürücü Emral Canlı ve kendilerine çarpan aracın üzerinden geçtiği öğrenilen Ferit Yaman, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. aralılardan Canlı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken ağır yaralanan Ferit Yaman’ın Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Jandarma ekipleri, motosiklete çarparak olay yerinden kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

08 Ağu 2019 - 09:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.