Yan yatan binada oturuyorlar

.

Gebze İnönü Mahallesi, Issıkgöl Caddesi, 1227 sokakta yapımı bir süre önce tamamlanan 5 katlı bir apartman, bitişiğinde başlatılan inşaat çalışmaları nedeniyle hasar görerek yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yanındaki binanın temel kazısından kaynaklandığı belirtilen bu durumu farkeden müteahhitler, apartmanın yan yatmaması için çareyi 2 vincin kollarını binanın duvarına destek yapmakta buldu. Görenlerin şaşkınlıkla karşılaştığı binanın birçok yerinde çatlakların da oluşması tehlikenin büyüklüğünü gözler önüne sererken, buna rağmen gidecek yerleri olmadığı için apartmanın ilk üç katındaki ailelerin oturmaya devam etmesi de dikkat çekti.

23 Haz 2014 - 13:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.