Yanlış arabayı kurşunlamışlar!

Körfez'de iki gün önce park halindeki bir otomobile pompalı tüfekle ateş eden şahıslar yakalandı. Yapılan ilk sorgu sonrasında 6 kişinin yanlış otomobile ateş ettikleri, daha sonra husumetli oldukları şahsın aracını kurşunladıkları öğrenildi

Olay iki gün önce Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 6 şahıs akşam saatlerinde husumetli oldukları araç kiralama işi yapan O.Ç. isimli şahsın aracını kurşunlamak için 34 plakalı bir aracın peşine düştüler. Sokakta park halinde bulunan otomobile pompalı tüfekle 7 el ateş eden şahıslar, araca hasar verdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştılar.

ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİLER

Daha sonra yanlış aracı kurşunladıklarını öğrenen şahıslar husumetli oldukları O.Ç.'nin aracının Esentepe Mahallesi'nde olduğunu tespit ettiler. 6 şahıs bu kez Esentepe Mahallesi'ne giderek araca pompalı tüfekle 7-8 el ile ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Polis elde edilen görüntüler ve bilgiler doğrultusunda şahısları tespit ederek gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.Ç, C.Ç., N.Ç., Y.Z., R.B. ve M.G. sorgularının tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edildiler.

12 Eyl 2019 - 15:05 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.