Yaşlı adama otobüs çarptı!

İzmit D-100 yan yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir adama halk otobüsü çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan adamın durumunun ağır olduğu öğrenildi

Kaza, İzmit D-100 Karayolu yan yolunda meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan henüz ismi öğrenilemeyen yaşlı bir adama halk otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam metrelerce savruldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yaşlı adamın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

17 Haz 2019 - 09:12 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Canan - Olay benim gözümün önünde oldu ben geri çekilmeseydim banada çarpıyordu bi halk otobüsü bu kadar hızlı gitmemeli Burda şöför suçluOlay benim gözümün önünde oldu ben geri çekilmeseydim banada çarpıyordu bi halk otobüsü bu kadar hızlı gitmemeli Burda şöför suçlu

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 09:12