Yaşlıların sinema keyfi

Kartepe Belediyesi’nin Alo Evlat Birimi, 7/24 hizmet verdiği büyüklerini sinema keyfinde bir araya getirdi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in hayata geçirdiği, ödüllü ve örnek alınan projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi, sosyal kültürel etkinlikler kapsamında bu ayki sinema programında Kartepeli büyüklerini “Yol Arkadaşım II” filminde buluşturdu.

ÜZÜLMEZ’DEN TATLI SÜRPRİZ

Alo Evlat ekibi tarafından misafir edilen Kartepeli büyükleri, yoğun programı içerisinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ziyaret etti. Bir evlat sıcaklığında Kartepeli büyükleriyle yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, onların istek ve taleplerini dinledi. Alo Evlat Projesi’nin Kartepe sınırlarını aşarak ülke genelinde bilinen bir proje durumuna geldiğini belirten Başkan Üzülmez “Göreve talip olurken Kartepeli büyüklerimizi düşünerek Alo Evlat Projesi’ni hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

‘KÜLTÜRÜMÜZÜN BİR PARÇASI’

“Alo Evlat Projesi çok şükür beklentilerimizin üzerinde ilgi ve alaka gördü” diyen Başkan Üzülmez “Projenin ödül alması bizleri ayrıca motive etmektedir. Projemiz örnek alınarak birçok il ve ilçe belediye tarafından uygulamaya geçilmiştir. Büyüklerimiz bizlerin baştacıdır. Onlar yaşayan tarihlerimizdir. Büyüklerimize gösterdiğimiz saygı, sevgi, hürmet bizim en önemli kültür miraslarımız arasındadır. Kartepeli büyüklerimiz için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kartepeli büyükler Alo Evlat ekibi tarafından kendilerine sunulan eksiksiz hizmetlerden dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini ilettiler.

31 Eki 2018 - 13:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.