Yıldırım, Büyükakın’a canlı bağlandı

Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldrıım, Ereğli mahalle mitingineBüyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a görüntülü görüşme ile bağlandı

Yıldırım, Büyükakın’a canlı bağlandı
Yıldırım, Büyükakın’a canlı bağlandı
Video için play'e tıklayın

Ayşe AYDIN - Cumhur İttifakı Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım, Ereğli Mahallesi’ndeki mitingde vatandaşlara büyük bir sürpriz yaptı. Yıldırım, miting sırasında görüntülü görüşme ile Cumhur İttifakı Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a bağlanarak Büyükakın’ı telefonda Ereğlili hemşehrileri ile buluşturdu.

‘KALBİM SİZLERLE’

Başkan adayı Yıldırım, “Başkanım bütün Ereğli halkı size buradan kucak dolusu selam gönderiyor. İnşallah Kocaeli’nin yeni büyükşehir belediye başkanı olarak bu güzel ilçeye sizinle beraber hizmet etmeyi Allah bizlere nasip etsin” dedi. Büyükakın ise, “ Ben Ereğli’deki kardeşlerimle gurur duyuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Kalbim sizlerle” şeklinde konuştu.

22 Mar 2019 - 11:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.