Yine aynı banket!

İzmit D-100 Karayolu KOTAŞ Mevkii’nde yol boyunca bulunan 50 santimlik banket tehlike saçmaya devam ediyor.

Alınan bilgiye göre D-100 Karayolu KOTAŞ Mevkii’nde İstanbul istikametinde seyreden A.K. idaresindeki 41 F 6307 plakalı boş mazot tankeri, başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu, yol kenarındaki 50 santimlik bankete devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Polis ekipleri olay yerine gelerek trafiği tek şeritten verdi. Tanker büyük bir çekici marifetiyle yoldan kaldırıldı ve yol tamamen trafiğe açıldı. Tanker yoldan çekiciyle kaldırılırken daha önce de aynı bölgede meydana gelen kazalar akıllara geldi.

16 Haz 2013 - 18:15 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.