Zeybek’ten Doğan’a nezaket ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Birlikte güzel çalışmalar yaptık. İzmit Belediyesi güzel işler yaptıysa, Türkiye’de marka bir belediye olduysa, bunda hep birlikte yapılan bu çalışmalar var. Milletvekilimiz Emine Zeybek’in de emekleri var. Bir çalışma arkadaşımın İzmit Belediyesi’nden, bizi temsil eden Kocaeli Milletvekilliği makamına gelmesi bizi mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Burada ki başarı, mecliste de yükselterek devam edeceğine inanıyorum. Yerel yönetimlere çok katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

‘MEMNUNİYET GÜZEL’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “10 yıldır hizmet ettiğim İzmit Belediyesi’nde Başkanımıza vefa ziyaretinde bulunmak istedim. İzmit Belediyemizle ilgili memnuniyet çok güzel. Mart ayında belediye seçimlerimiz olacak. Seçimler öncesinde Başkanımızla şehrimizle alakalı fikir alışverişinde bulunmak için ziyaret ettik. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

15 Ağu 2018 - 13:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.