Zinnur Büyükgöz Aydın Ünlü’yü ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti

Büyükgöz’e hayırlı olsun dileklerini ileten Ünlü, kendilerine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Büyükgöz, “Cumhur İttifakı olarak bölgemizde güzel bir seçim çalışması yönettik. Bu anlamda verdikleri destekler için İl Başkanımıza ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

18 Tem 2019 - 15:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.